sponsor worden?

Let op we hebben de ANBI status de sponsoring is fiscaal te verrekenen onder het  fiscaal identificatie nummer: RSIN 8640.29.317

Informatie ANBI status. klik hier

Het Repair Café Zwijndrecht bestaat uit een groepje vrijwilligers dat twee zaterdagen in de maand allerhande defecte apparatuur repareert. Het idee hierachter is om de afvalberg in deze weggooi-maatschappij te verkleinen door een apparaat een tweede leven te gunnen. We vragen de bezoekers om een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken. Zoals gezegd zijn wij vrijwilligers en doen dit dus voor niks. Maar om de apparatuur te kunnen repareren hebben we wel gereedschap nodig en we lusten wel een bakje koffie bij onze werkzaamheden. Daarom zijn we op zoek naar sponsoren die dit een goed initiatief vinden en het milieu ook belangrijk vinden.

Het sponsoren kan in contanten maar kan ook in  hardware, bijvoorbeeld gereedschap, koffie, koekjes, kartonnen bekertjes, broodjes, beleg, enz enz.

Als jij ons sponsort kunnen wij ook iets terugdoen in de vorm van reclame op onze website (die goed bezocht word)  en/of in het Repair Café zelf.

Wil jij onze sponsor worden? Bel dan met
Ineke de Kok
tel +31 (06) 49 822 110

Of stuur een e-mailtje naar Info@repaircafe-zwijndrecht.nl

Dan kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Deze sponsoren gingen u voor:


Onze Stichting en de ANBI  status sponsor november 2022:
eKo Notaris
Website: eKo Notaris


Onze kleding sponsor juni 2020 :
Toutcolor
Website: TOUT COLORÉ !
Voor het bedrukken van onze kleding


Onze culinaire sponsor 2018-2019:
Restaria de Patrijs


Weggooien? mooi niet!