Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.170.81.210 op.
 
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
 

 
61 berichten.
Peter schreef op 17 november 2019:
Het gevolg van die 4 reparateurs op 1 stofzuiger is dat ik na bijna 2 uur wachten maar naar huis ben gegaan zonder dat iemand naar mijn kapotte apparaat gekeken heeft. Is niet erg maar gewoon jammer. Heb wel leuk gesprek gehad met fietsenmaker.
Admin-antwoord door: Georg
We hebben monteurs van verschillende disciplines en zijn blij dat een timmerman een stofzuiger uit elkaar wil halen. Daar heeft de timmerman wel hulp bij nodig van een andere handige monteur!

Meer vrijwilligers zou fijn zijn!!
Hans Kok schreef op 4 november 2019:
Op zaterdag 2 november 2019 voor het eerst naar een Repair Café gegaan. Keuze uit vele in de omgeving van Barendrecht. Ik kies voor die in Zwijndrecht; lijkt mij gemoedelijker dan die vele in Rotterdam. Met mijn kapotte stofzuiger, het oprolmechanisme doet het niet meer, naar dit Café. Rond half elf is het al aardig druk. Ik heb het geluk dat er direct een vrijwilliger naar de stofzuiger komt kijken en na niet al te lange tijd een tweede en derde. Ze pakken het probleem voortvarend aan, maar hebben de grootste moeite om in het compartiment van het oprolmechanisme te komen. Na veel moeite en gebruik makend van een filmpje op You Tube lukt het dan toch. Inmiddels ligt de tafel bezaaid met schroefjes en onderdelen. Wat opvalt is het geduld dat de mannen aan het licht brengen. Ik had de zuiger al lang aan de kant gegooid en een nieuwe gaan kopen. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling van deze organisatie.
Uiteindelijk blijkt dat de veer gebroken is en dat ik dus het beste een nieuw oprolmechanisme kan bestellen, die zij er dan later in kunnen zetten.
En dan komt Arie erbij; door zijn kennis van het repareren van klokken, is hij bekend met het herstellen van veren. We komen overeen dat hij de stofzuiger mee naar huis neemt, omdat hij thuis het gereedschap er voor heeft. Zaterdag einde middag belt hij al op dat de stofzuiger gerepareerd is en dat ik hem op kan halen. Geweldige medewerker van het Repair Café. Graag heb ik een kleine (vrijwillige)bijdrage in de spaarpot van het Café gedaan.
Bedankt mensen, mijn vrouw blij...….., ik blij.
Admin-antwoord door: Georg
Zo zie je maar weer dat een klokkenmaker best een stofzuiger kan repareren.:)
Jan van der Male schreef op 4 november 2019:
Zaterdag 2 november 2019 ben ik met een informatieve vraag langsgeweest, mijn Asus laptop heeft mogelijk een defecte bios chip, het solderen van een nieuwe chip is voor mij een probleem, duidelijke vriendelijke uitleg gekregen.
Mogelijk is deze reparatie mogelijk, zal eerst onderdeel moeten bestellen.
Was mijn eerste bezoek, fijne sfeer!
Kees van Toorn schreef op 4 november 2019:
Had een Senseo apparaat dat niet meer wilde sluiten; dankzij vakkundige hulp van uw medewerker(s) kunnen we weer genieten van verse koffie uit ons gerepareerde apparaat. Dank!
Groot schreef op 3 november 2019:
Op 2 nov il met stofzuiger die veel lawaai maakt in repair cafe geweest. Allervriendelijkst ontvangen. Helaas wel ruim uur moeten wachten voor ik aan de beurt was. Viel mij op dat voor één klant wel meerdere reparateurs bezig waren. Het lijkt bij binnenkomst snel te gaan omdat er heel veel vrijwilligers rond lopen, maar als er 4 met één reparatie bezig zijn, schiet het niet echt op. Viel mij ook op dat er veel tablet en laptops werden aangeboden ter reparatie.
Helaas kon aan mijn stofzuiger niets worden gedaan. Evengoed prima initiatief, alleen wachttijd viel mij erg tegen.
Admin-antwoord door: Georg
Wij zien ook het liefst voor elk kappot apparaat een monteur. Maar de vrijwilligers staan niet echt in de rij!
Dik Krikke schreef op 3 november 2019:
Wij hadden een kapot wandschemerlampje waarbij het advies van velen was om het maar weg te gooien of kapot te laten.

Als laatste hebben wij het op 2 november aangeboden bij het Repair Cafe. Geweldig wat een ontvangst, aardige mensen gelijk koffie of thee. 10 minuutjes wachten daarna aan de beurt. Na ongeveer anderhalf uur gepriegeld door een vakman vermomd als een vrijwilliger is het hem gelukt om de lamp weer te repareren. Grote klasse. Bij het weggaan natuurlijk de fooien pot gespekt. en 's avonds weer genoten van een lichtgevende schemerlamp.
Repair Cafe heel erg bedankt

Leni en Dik
Admin-antwoord door: Georg
Zo zie je maar weer een verloren gewaand schemerlampje krijgt gewoon weer een nieuw leven!
P.Visser schreef op 22 oktober 2019:
Hallo lezers, na 6,5 jr inmiddels alweer,toen ik op de dag v d opening aanwezig was in de beperkte ruimte, een hernieuwde kennismaking in het ruime Hart v M met een enthousiaste Georg als voortrekker. Met een siliconenslangetje uit een donorapparaat en ter plekke uit de kofferbak getoverd, kon ik mijn probleempje a h koffiezetapparaat verhelpen en zit nu al schrijvend aan een lekker "bakkie". Het kost wat moeite ( we zijn verwend en makkelijk ) maar het is deze waard om via de vrijwilliger van het Repair Café te laten onderzoeken of reparatie er wel of niet in zit. Ook trof mij de sociale omgeving van elkaar ontmoetende mensen ! Hoop dat dit Café nog lang succesvol mag blijven bestaan.
Aad Pijpers schreef op 20 oktober 2019:
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met het Repair Café Zwijndrecht. Ik was net voor 10 uur aanwezig en heb ongeveer een kwartier gewacht. Ik weet niet hoe de wachttijden zijn als ik later zou komen. Maar naar mijn idee kom ik hier nog wel eens terug.
Admin-antwoord door: Georg
De wachttijden hangen uiteraard af aan het aanbod en de aanwezige monteurs. Meer vrijwilligers zou leuk zijn!
nico schreef op 25 september 2019:
21.9.2019 het Repaircafé bezocht wegens kortsluiting in een Nespresso Koffieapparaat.
De ontvangst ,sfeer en koffie waren prima en snel werd getracht het apparaat te demonteren wat niet eenvoudig bleek toch lukte het waarna de printplaat doorgemeten kon worden.
Helaas niet te repareren maar ik was toch een positieve ervaring rijker.De vrijwilligers geven niet snel op en zijn creatief in het uitvoeren van reparaties.
Bedankt en succes met dit leuke vrijwilligers werk.
John Harteloh schreef op 19 augustus 2019:
Op 17 augustus ben ik voor het eerst naar Repair Cafe gegaan. Ik had een grote koffer waarvan de ritsruiter van de rits was gelopen aan twee kanten. Ik ben zeer prettig ontvangen met koffie. Arie en Georg hebben ernaar gekeken en een oplossing bedacht. Arie heeft deze uitgevoerd en met succes. Ik kan de koffer nu weer gebruiken. Ik mocht niet eerder weggaan voordat ik had aangegeven dat ik tevreden was met de oplossing. Reuze bedankt Arie. We hebben hier beiden van geleerd.
Christi Maas schreef op 4 augustus 2019:
Zaterdag 3 augustus 2019 ben ik met een analoge projectorklok bij het Repair Café geweest. De klok is zeker 12 jaar oud maar ben er nog altijd blij mee. Al bij binnenkomst bij het Repair Café kreeg ik koffie of thee aangeboden, zo gezellig! Drie vakmensen hebben de klok totaal uit elkaar gehaald, het probleem ontdekt maar dat onderdeel moest worden besteld. Afwachten nu. Klok is weer in elkaar gezet om al die kleine schroefjes niet kwijt te raken. De fooienpot ben ik niet voorbij gelopen. Al met al, geweldig! Buiten stonden wat dames die vroegen of mijn probleem was opgelost. Helaas nog niet maar wat een betrokkenheid! Uiteraard kom ik nog terug zodra het onderdeel er is. Dik tevreden en onbetaalbaar wat de technische mannen doen! Een zéér tevreden en blije " klant".
Jan Dik schreef op 22 juli 2019:
Afgelopen zaterdag met onze staande leeslamp naar het repaircafe geweest, daar zijn we super goed geholpen vak bekwame mensen zijn daar bezig Petje af voor deze mensen. Voor een volgende reparatie gaan we daar zeker weer na toe.Ik kan het iedereen aanbevelen.😁😁👍🏻
Nettie schreef op 7 juli 2019:
Het snoer van mijn stofzuiger zat gedeeltelijk vast het was naast de haspel opgerold. Meer als 1 uur bezig geweest probleem opgelost.Ik ben heel tevreden over het resultaat. Is zeker een aanrader om eerst te kijken of het gerepareerd kan worden. Vriendelijke mensen kopje koffie . Als ik weer iets heb wat het niet doet kom ik zeker weer bij jullie langs. De bijdrage is voor gereedschap e.d en mag jezelf bepalen.
Top tot ziens
Els de Haaij schreef op 23 april 2019:
Het betrof de ontvangst van de zenders van mijn tv; na uitgebreid telefonisch kontakt met KPN werd mij verzekerd dat ik de oorzaak toch écht bij mijn tv zelf moest zoeken...:
bij Repaircafe is uitgebreid en zorgvuldig de tv gecheckt. Hieruit is gebleken dat het probleem niet bij de tv zelf lag. Met deze info ben ik erg blij, omdat ik nu toch echt zeker weet dat het probleem niet bij de tv ligt.
Dank voor de moeite en tijd die de medewekers van Repaircafé er in hebben gestoken👍
henk van der Goes schreef op 10 april 2019:
Zaterdag met een niet goed werkende Krups Nespresso koffiezetmachine het repair cafe in Zwijndrecht bezocht. Viel met de neus in de boter! Koffie met gebak en een leuke ontvangst. Na een uurtje was de machine doorgelicht en gemaakt. Bleek ontregeld te zijn. Een aanrader om langs te gaan.
tio schreef op 8 april 2019:
Helaas was mijn rijstkoker niet te maken, want het verwarmings element gaf kortsluiting. Maar toch bedankt voor de moeite.En op naar de volgende 6 jaar jubileum.Het gebak was lekker!
Jan den Haring schreef op 8 april 2019:
Afgelopen zaterdag 6 april in repaircafe geweest
Super geholpen door Jos bladblazer gerepareerd en nog veel geleerd ook
Helemaal top

Allemaal bedankt

Gr Jan
Willem schreef op 18 maart 2019:
Zaterdag 16 maart met de airfryer langs geweest en ben goed geholpen alleen kon de airfryer helaas niet gemaakt worden. nogmaals bedankt voor de service en ik zal het café zeker aanprijzen bij familie en kennissen….
LUCAS schreef op 9 maart 2019:
Zaterdag kwam ik met een Miele wasmachine naar het repair cafe. Samen met mijn broer,want dat ding is niet te tillen. 4 repair mannen zijn 2 uurbezig geweest met heel veel geduld. er was een printplaat kapot. kon niet meer gemaakt worden, helaas maar er is met veel geduld aan gewerkt daarvoor mijn dank, 20 euro voor het varken, heren gaat zo door. wat een doorzettings vermogen.Groeten LUCAS.
Hennie Haarsma schreef op 3 maart 2019:
De stofzuiger vertoonde kuren. Het oprolmechanisme van het snoer werkte niet goed; de motor sloeg aan en uit; ik rook een schroeilucht. Zelf kwam ik er niet uit. De reparatie aangemeld bij het Repaircafé Zwijndrecht.
Op zaterdag 2 maart mijn eerste voetstappen gezet in het repaircafé. Ik trof daar allemaal enthousiaste medewerkers aan. Na een kopje koffie aan de slag. Nou ja, de medewerkers dan; ik keek toe. Wat een doorzettingsvermogen werd getoond. De stofzuiger was moeilijk te demonteren, maar na ruim 1 uur was dat toch gelukt. En toen bleek dat er het een en ander was doorgebrand. Het snoer werd buiten het rol mechanisme om weer aan de printplaat gesoldeerd. De stofzuiger werd weer in elkaar gezet. En werkt weer.
Alle medewerkers; hartelijk dank voor jullie inzet.
Uiteraard als dank een biljetje in het spaarvarken gedaan.
Repaircafe Zwijndrecht; van harte aan te bevelen. !!!!!