Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.206.12.157 op.
 
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
 

 
127 berichten.
Henk schreef op 19 november 2023
Zaterdag 17 November een bezoek gebracht aan het repaircafe met een defecte Nespresso Nespresso melkopschuimer deed het niet meer.De grote puzzel was : hoe krijg je hem open. Uiteindelijk gelukt met wat brute kracht. Bleek er een simpele zekering stuk. Door een uiterst vriendelijke mijnheer vakkundig gerepareerd. Vakwerk...... Bedankt mannen....
Kees Groeneveld schreef op 6 november 2023
Mijn oude Leitz Pradovit diaprojector is door een der vrijwilligers van het Repair Cafe Zwijndrecht gerepareerd. De dia-wisselaar zat muurvast. Complimenten voor de vakkundigheid van de medewerker. Vooral complimenten voor het geduldig en vasthoudend zoeken naar de oorzaak van 10.15 - 13.30 uur!!!!
De diaprojector werkt weer en ik kan op zoek naar bepaalde dia's gemaakt door mijn ouders in de jaren 1960.
wim heeres schreef op 10 oktober 2023
Het is dan toch van gekomen. Ik was al geruime tijd van plan om bij het Repair-Café langs te gaan. Maar steeds was het eenvoudiger om de spullen op zolder te parkeren. Toen onlangs bleek dat mijn kleindochter haar driewieler niet kon gebruiken omdat het stuur niet vast bleef zitten , was het toch echt tijd om langs te gaan. De reparatie is geslaagd en ik heb een informatief gesprek met Georg gehad over de mogelijkheden van het cafe. Ik ben nu vast van plan om met meer spullen van zolder langs te gaan. Ik kan het iedereen aanraden. groetjes van wim
Jos schreef op 17 september 2023
gisteren een defecte workmate vakkundig gerepeareeerd
Matthé schreef op 6 augustus 2023
zaterdag, geweest in het repair-café. Bij me een hele kleine transistorradio. Kwaal: als ik de radio al aankreeg na veel geduw, dan kreeg ik die radio niet meer uit, dan alleen met veel geduw. Niet ideaal dus. En weggooien kan altijd nog.
Ik werd ontvangen door Ronald, die al heel vergenoegd naar mijn radio keek.
“Moet al gek zijn als ik die niet meer aan de praat krijg” !
Heel veel kleine schroefjes eruit, beetje spray van het een of ander en een verhoging onder de aan-en-uit-knop gemaakt. Dat alles op millimeter niveau.
Nog open deed de radio het al weer. Nu nog dicht. Weer die hele kleine schroefjes. En, als klap op de vuurpijl, de radio deed het nog.
Echt heel knap. En Ronald deed me nog een goed idee aan de hand, maar daar kom ik, na mijn al geplande, volgende bezoek misschien wel op terug.
Jan schreef op 16 juli 2023
Wat een geweldige ervaring vandaag bij het
Repair Cafe. Ik kwam er met mijn naar later bleek design lamp. De vrijwilligers haalden alles uit de kast om mijn lamp compleet te restaureren. Van fitting tot voetschakelaar. Van snoer tot stekker niets was teveel. Met een complet vernieuwde lamp ging ik dankbaar en gelukkig naar huis! Veel dank aan Arie, Jos en Leny! In alles geweldig! Groeten Jan
Desiree schreef op 9 juli 2023
Wist niet dat het bestond, maar echt top dat jullie zo veel verschillende dingen kunnen maken. Het duurde even maar mijn oude stofzuiger doet het weer prima, heel blij mee en uiteraard een donatie gedaan. Ook vriendelijke mensen, kortom heel goed werk.
Karel schreef op 4 juli 2023
Onze klok deed het niet meer.
Gelukkig probleem opgelost door Arie
Jullie zijn een prima instelling, ga zo door.
Annelies schreef op 3 juli 2023
Ik had 2 vliegtuigkoffertjes van de postcode loterij. 1 was mishandeld in een vliegtuig en had een scheur, de 2de had een uitschuifhengsel dat niet meer inschoof. Onhandig! Van deze 2 onbruikbare koffertjes is nu 1 goede gemaakt. Harstikke bedankt!
leen schreef op 3 juli 2023
met een laptop naar het café gekomen. erg aardige ontvangst. hulpvaardige monteur die helaas de fout daaar niet kon oplossen. Wel geeft hij aan thuis er nog aan te willen werken. wat een geweldige instelling. erg fijn
Andy schreef op 5 juni 2023
Ik wil jullie hartstikke bedanken dat ik mijn laptop weer kan gebruiken, dankzij jullie hulp. TOPPIE.
Arie van der Ven schreef op 8 mei 2023
Fijne ontvangst in een goede sfeer. En goed geholpen met een reparatie.
Willy Wolters schreef op 8 mei 2023
Een inspirerende vrijwilligersclub. Voor de tweede keer langs geweest en wederom deskundig en goed geholpen door Rob en Jos. Helaas was een cd-speler niet te repareren maar het andere ‘oudje’ draait weer als een zonnetje! Bedankt.
jan meijer schreef op 7 mei 2023
perfecte oplossing voor mijn reparatie van de stofzuiger!!
dik tevreden en prima sfeer onder elkaar!
aanbevelingswaardig.
Piet van Deurzen schreef op 7 mei 2023
Het was voor ons de eerste keer dat wij er kennis meegemaakt hebben.
Het was een zeer nuttige ervaring en ze hebben ons prima kunnen helpen.
De drukte toonde wel dat er toch zeker behoeft voor is.
Bedankt voor deze ervaring.
Piet schreef op 12 april 2023
pendule van 100 jaar kreeg kuren, was al eerder door "deskundigen" nagekeken, maar na korte tijd wederom dezelfde problemen als eerst, nu lijkt het alsof hij nieuw is, gewoon geweldig, tweede leven
Frank schreef op 23 maart 2023
Ik was iets te vroeg en kon
gelijk aan de koffie. Dat was een prettige ontvangst door een aardige dame. Even later schoof de eerste deskundige vrijwilliger aan en met hem ging ik naar de reparatietafel.
Hij zette een jonge deskundige aan het werk, die het knutselwerk graag deed. Met de hulp van 3 anderen slaagde hij er in om het euvel te ontdekken.
Een verpulverde snaar!
Gelukkig waren er snaren aanwezig en 1 paste er. Alles werd weer door hem in elkaar gezet. Een bandje er in en stroom er op en............. ja hoor
muziek!! Bedankt heren en dame voor de koffie
Arda van den Berg schreef op 20 februari 2023
Op zaterdag 18 februari werd ik vriendelijk ontvangen voor het repareren van een staand schemerlampje. Het was een niet snel op te lossen probleem, maar de technicus was niet voor een gat te vangen. Ik ben dan ook erg blij dat mijn lampje weer werkt.
Hartelijk dank daarvoor.
Leo schreef op 19 februari 2023
Voor de eerste keer een bezoekje gebracht aan het repair café :aan en uit-knopje van onze stoomgenerator deed het niet meer.De koffie stond klaar.Het apparaat werd door een vriendelijke mijnheer (Rob) naar huis meegenomen en na een paar dagen kregen we een telefoontje . Het was gelukt .Na een donatie achtergelaten te hebben konden we weer strijken!
Prima organisatie!!
Max schreef op 5 februari 2023
Je weet: als je met klachten naar de tandarts gaat is je kiespijn in de wachtkamer ineens over. Zo ook mijn Kärcher. Toen twee man sterk zich erover ontfermden en na overleg over een gezamenlijke aanpak de schakelaar omzetten, sloeg het apparaat aan alsof het nooit anders geweest was. "Die is gemaakt" was hun oordeel. We hebben nog wel even gezellig gekletst over hoe het kan dat 'ie het eerder niet deed. Er werden allerlei eventualiteiten geopperd, maar de heren waren te vriendelijk om te zeggen dat het aan mij gelegen moet hebben. Het kwam al met al neer op gezellig buurten, inclusief advisering. Was mij ook wel wat waard.
Beheerdersantwoord van: Georg
Nou Max ik denk dat je dus inderdaad je "geslaagde reparatie" aan kunt vinken

Weggooien? mooi niet!