Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.116.201 op.
 
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
 

 
139 berichten.
Mirella schreef op 13 juli 2024
Ik ben met mijn koffie machine (delongi) bij repair café geweest … een hele gemoedelijke huiselijke sfeer met gedreven mensen! Na veel denkwerk en gesleutel van de heren aan mijn automaat doet hij het weer en ben daar heel blij mee! Een mooi initiatief op een mooie plaats! Bedankt allemaal
Lenie Groeneweg schreef op 16 juni 2024
Op 15 juni langs geweest met mijn kapotte Samsung tv Helaas was hij niet meer te maken maar dat heeft niet aan de twee mannen gelegen die er een paar uur mee bezig zijn geweest Allemaal geweldige en aardige reparateurs en zeker een aanrader om langs te gaan met je kapotte spullen 👍
W. J. schreef op 2 juni 2024
Bedankt voor de reparatie en overigens was ik reeds eerder langs geweest om diverse huishoudelijke apparatuur te repareren en naar tevredenheid.
Theo schreef op 2 juni 2024
Fijne sfeer, en deskundige vrijwilligers aan het werk.
Reparatie goed uitgevoerd.
Erg blij met Repair Cafe..
Zou haast willen dat weer iets defect is. (grapje).
Arinda schreef op 24 mei 2024
Langs geweest met mijn kapotte stofzuiger, ontzettend blij dat deze dankzij het geduld en de kennis van Ronald en de andere vrijwilligers is gerepareerd! Er heerst een goede sfeer en voelde me welkom door het ontvangst met een kopje koffie. Top!
glastra schreef op 19 mei 2024
afgelopen zaterdag langs geweest met een horloge. zeer vriendelijk geholpen door een aantal vrijwilligers, maar helaas konden zij het horloge niet laten lopen. echt van alles geprobeerd. dank voor de tijd en inzet!
Fer verateeg schreef op 21 april 2024
Beste

Zaterdag voor de eerste keer bij jullie langs geweest met mijn inductie kookplaat
Echt super geholpen en probleem opgelost
Ontzettend bedankt voor jullie vakkundige hulp 👍👍👍
Groeten Fer
Kees schreef op 21 april 2024
Bij aankomst werd ik direct geholpen. Het was leuk om gezamenlijk in een gemoedelijke sfeer de problemen van mijn boor en elektrische nietmachine op te lossen. Dat lukte, binnen een half uur stond ik met de 2 gerepareerde aperaten weer buiten.
De jong schreef op 19 februari 2024
Zaterdag 17-2-2024 vol goede moed voor de 1e keer naar het repaircafe met de koffiebonenmaler van onze zoon.
Werden zeer vriendelijk ontvangen en toen wachten tot we geholpen zouden worden.
Het viel op dat mensen die later kwamen eerder geholpen werden maar wij hadden al snel door dat dat lag aan welke reparateur er beschikbaar was.
Wij hebben anderhalf uur zitten wachten ,zijn toen toch even gaan informeren of het nog lang ging duren.
Na navraag bleek dat wij vandaag niet meer aan de beurt zouden komen.
Dus zijn wij vertrokken zonder te weten of hij gerepareerd kon worden. Jammer!!
Maar we proberen het misschien nog wel een keer.
Beheerdersantwoord van: Georg
Inderdaad wij gaan aan ons succes ten onder! Bij een reparatie bedrijf ben je al gauw €60,- voorrij of onderzoek kosten kwijt, wij zijn al blij als je vrijwillig €25,- in de pot stopt. Maar helaas we hebben niet zoveel monteurs als het aanbod aan reparaties. We zijn dan ook naarstig op zoek naar vrijwilligers die ons Repair Café willen komen versterken. Maar met een beetje geduld zullen we je de volgende keer proberen te helpen...
Hanneke Groeneweg schreef op 7 januari 2024
Mijn stofzuiger zoog niet goed. Maar de motor deed het prima. Wat is er aan de hand?
Na een vriendelijk welkom werd ik snel geholpen.
Wat bleek.. .. er zat iets vast in de slang.
Snel gefixed en ik ben blij!
Met veel dank !!
Albert schreef op 18 december 2023
Onze koffiemachine weigerde af en toe aan te gaan. Tja, wat doe je dan, nieuwe machine of proberen te laten repareren? Afspraak gemaakt bij Repair Café. Zaterdag 16 december. Twee uur bezig geweest, maar het is gefikst! Top, mannen! Zeer bedanktl
Lidy Scholten schreef op 18 december 2023
Deze week met mijn Bosch accuschroefboormachine op bezoek geweest. Ronald heeft hem dusdanig deskundig gerepareerd dat hij weer normaal oplaadt! Het was voor mij een nieuwe leuke ervaring. De sfeer in het café was gezellig en iedereen deed geweldig zijn best om alles te repareren. Ik heb mijn ogen uitgekeken! Top medewerkers!!
Henk schreef op 19 november 2023
Zaterdag 17 November een bezoek gebracht aan het repaircafe met een defecte Nespresso Nespresso melkopschuimer deed het niet meer.De grote puzzel was : hoe krijg je hem open. Uiteindelijk gelukt met wat brute kracht. Bleek er een simpele zekering stuk. Door een uiterst vriendelijke mijnheer vakkundig gerepareerd. Vakwerk...... Bedankt mannen....
Kees Groeneveld schreef op 6 november 2023
Mijn oude Leitz Pradovit diaprojector is door een der vrijwilligers van het Repair Cafe Zwijndrecht gerepareerd. De dia-wisselaar zat muurvast. Complimenten voor de vakkundigheid van de medewerker. Vooral complimenten voor het geduldig en vasthoudend zoeken naar de oorzaak van 10.15 - 13.30 uur!!!!
De diaprojector werkt weer en ik kan op zoek naar bepaalde dia's gemaakt door mijn ouders in de jaren 1960.
wim heeres schreef op 10 oktober 2023
Het is dan toch van gekomen. Ik was al geruime tijd van plan om bij het Repair-Café langs te gaan. Maar steeds was het eenvoudiger om de spullen op zolder te parkeren. Toen onlangs bleek dat mijn kleindochter haar driewieler niet kon gebruiken omdat het stuur niet vast bleef zitten , was het toch echt tijd om langs te gaan. De reparatie is geslaagd en ik heb een informatief gesprek met Georg gehad over de mogelijkheden van het cafe. Ik ben nu vast van plan om met meer spullen van zolder langs te gaan. Ik kan het iedereen aanraden. groetjes van wim
Jos schreef op 17 september 2023
gisteren een defecte workmate vakkundig gerepeareeerd
Matthé schreef op 6 augustus 2023
zaterdag, geweest in het repair-café. Bij me een hele kleine transistorradio. Kwaal: als ik de radio al aankreeg na veel geduw, dan kreeg ik die radio niet meer uit, dan alleen met veel geduw. Niet ideaal dus. En weggooien kan altijd nog.
Ik werd ontvangen door Ronald, die al heel vergenoegd naar mijn radio keek.
“Moet al gek zijn als ik die niet meer aan de praat krijg” !
Heel veel kleine schroefjes eruit, beetje spray van het een of ander en een verhoging onder de aan-en-uit-knop gemaakt. Dat alles op millimeter niveau.
Nog open deed de radio het al weer. Nu nog dicht. Weer die hele kleine schroefjes. En, als klap op de vuurpijl, de radio deed het nog.
Echt heel knap. En Ronald deed me nog een goed idee aan de hand, maar daar kom ik, na mijn al geplande, volgende bezoek misschien wel op terug.
Jan schreef op 16 juli 2023
Wat een geweldige ervaring vandaag bij het
Repair Cafe. Ik kwam er met mijn naar later bleek design lamp. De vrijwilligers haalden alles uit de kast om mijn lamp compleet te restaureren. Van fitting tot voetschakelaar. Van snoer tot stekker niets was teveel. Met een complet vernieuwde lamp ging ik dankbaar en gelukkig naar huis! Veel dank aan Arie, Jos en Leny! In alles geweldig! Groeten Jan
Desiree schreef op 9 juli 2023
Wist niet dat het bestond, maar echt top dat jullie zo veel verschillende dingen kunnen maken. Het duurde even maar mijn oude stofzuiger doet het weer prima, heel blij mee en uiteraard een donatie gedaan. Ook vriendelijke mensen, kortom heel goed werk.
Karel schreef op 4 juli 2023
Onze klok deed het niet meer.
Gelukkig probleem opgelost door Arie
Jullie zijn een prima instelling, ga zo door.

Weggooien? mooi niet!