Dyson problemen

Dyson draadloze stofzuiger werkt niet – Handleiding voor het oplossen van problemen.

Dyson stofzuiger werkt niet! Stopte je Dyson stofzuiger er plotseling mee? Heb je Dyson model V6, V7, V8, V10, V11 of hoger? Knipperen de lampjes blauw, amber of rood? Heeft de Dyson aan zuigkracht ingeboet? Is de borstel gestopt met draaien? Is de motor oververhit geraakt? Is de stofbak voorbij de MAX-lijn? Is de batterij heet? Is er een onderdeel afgebroken? Hier zijn algemene tips en trucs om een Dyson draadloze stofzuiger te repareren.

Dyson Vacuüm Probleemoplossing Tips & Trucs

Dyson Vacuüm Problemen oplossen

Veelvoorkomende problemen en oplossingen voor Dyson draadloze stofzuigers

Zuigkracht is afgenomen – Stofbak is VOL
Als de bak te vol raakt met vuil wordt de zuigkracht verminderd. Tijdens het reinigen wordt de zuigkracht verminderd of werkt de stofzuiger niet meer, de bak kan vol zijn. Leeg de bak wanneer deze de MAX-markeringslijn bereikt.

Dyson Vacuum Suction Has Decreased - The Dust Bin May Be FULL - Empty The Bin

Dyson zuigkracht verminderd – opvangbak kan vol zijn


Hoe een Dyson draadloze stofzuiger schoon te maken

Oververhitting van het apparaat – Max-modus overmatig gebruikt
Wanneer de stofzuiger wordt gebruikt in de MAX-ZUIGMODUS, gaat de batterij sneller leeg. Als de motor te heet word en het oranje LED-lampje knippert, dan heeft de stofzuiger enige tijd nodig om af te koelen voordat het wordt opgeladen. Wacht een paar minuten en plaats de stofzuiger vervolgens terug op de oplader om de batterij op te laden.

Dyson Vacuum - MAX SUCTION MODE can drain the battery faster

Dyson MAX SUCTION heeft een hoger batterij verbruik

Stofzuiger werkt niet veroorzaakt door stofverstopping
Controleer alle delen van de stofzuiger op een verstopping. Controleer de borstelbalk, is deze omwikkeld met haar en puin? Maak deze dan schoon. Is de buis die de motor met de borstelstang verbindt ergens mee verstopt? Haal deze uit elkaar en controleer deze. Verwijder de verstopping en kijk of de stofzuiger het weer doet.

Dyson Vacuum - Check the brushbar - Clean if wrapped with hair and debris

Dyson Stofzuiger – maak de borstelbak schoon

Dyson Vacuum - Check all areas of the vacuum for a blockage

Dyson stofzuiger – Controleer koppeling op verstopping

Dyson Cordless Vac - A clogged tube may cause the vacuum to stop working - clean tube

kontroleer de buis op verstopping

Dyson Vacuum - To refasten the padlock tighten the lock marked with a padlock

zit de klep van de opvangbak goed dicht? – Draai het slot vast

Filter(s) op Dyson stofzuiger Verstopt
Als een filter op uw Dyson stofzuiger verstopt raakt omdat het niet regelmatig is gereinigd, kan dit ervoor zorgen dat de stofzuiger het niet meer doet. Zorg ervoor dat alle filters op uw stofzuiger schoon en vrij van vuil zijn. Was de filters, laat deze aan de lucht drogen en installeer opnieuw zodra het filter 100% droog is. Zorg ervoor dat de stofzuiger is opgeladen en test het om er zeker van te zijn dat het werkt. Zo niet, controleer dan of de filters correct zijn geïnstalleerd.

Als het Dyson vacuümfilter nat wordt gereinigd of gewassen en vervolgens nog nat in het apparaat wordt geplaatst, kan dit de vochtsensor laten afgaan en ervoor zorgen dat het stofzuiger niet functioneert. Als dit het geval is, haal dan het filter uit het vacuüm en wacht tot 72 uur voordat u probeert uw stofzuiger op te laden of te gebruiken. Laat de filters altijd volledig drogen voordat je deze na het reinigen in de stofzuiger steekt.

DYSON Vacuum - Filter Location and LED Light

Dyson Filter Locatie & LED-licht indicatie

Dyson foutcode LED-lampjes – Wat betekenen ze?

Blauw licht knippert
De Dyson batterij raakt bijna leeg. Leeg de bak en plaats de stofzuiger terug op de oplader.

Blauw lampje knippert snel
Dit lampje geeft aan dat er geen luchtstroming is mogelijk zit er iets verstopt. Haal de stofzuiger uit elkaar en reinig alle filters en elk gebied waar een verstopping kan optreden. (Zie afbeeldingen op deze pagina)

Oranje ledje
Dit lampje geeft aan dat de machine oververhit is of de omgevingstemperatuur te koud is. Geef de stofzuiger wat tijd om af te koelen of breng de stofzuiger in een ruimte met hogere temperaturen. Bevestig de stofzuiger aan de oplader en laat de batterij volledig op. Test de stofzuiger na enige tijd en kijk of het wordt ingeschakeld. Zo niet, laat het dan langer op de oplader zitten en test het op een later tijdstip.

Rood lampje knippert
Dit lampje duidt op een echt probleem dit is vaak niet zelf op te lossen.

DYSON Vacuum - LED Light When Charging

DYSON – LEDjes bij het opladen

DYSON Vacuum - LED Light When In Use

DYSON – LEDjes bij gebruik

Als uw Dyson niet meer werkt, probeer deze dan te resetten …

1. Reinig de stofzuiger om verstoppingen of problemen met vuilophoping te verwijderen.

2. Koppel de oplader los met de stofzuiger niet aangesloten.

3. Sluit de oplader weer aan op het stopcontact.

4. Plaats stofzuiger in de oplader.

5. Druk 20 seconden op de startknop.

6. Verwijder het vacuüm van de oplader en kijk of de stofzuiger goed functioneert.

Mijn Dyson pulseert
Wanneer het vacuüm obstakels detecteert, snijdt het de luchtstroom af. Dik tapijt kan de luchtstroom beperken. Het zal tijdelijk stoppen en zal het stofzuigen hervatten. Als je nog aan het stofzuigen bent op het tapijt, lijkt het “pulserend” te zijn. je kunt dit verhelpen door de klepje op de hoofdunit/borstel te openen en de rode schakelaar naar het – teken te verplaatsen. Ook kan er een verstopping zijn als dit gebeurt. Het kleine flappertje in de vuilnisbak kan verstopt zijn. Haal de stang eraf van waar deze zich aan de vuilkamer hecht en kontroleer alles op verstopping. Haal alles uit elkaar en verwijder alle obstakels. Dit zou het pulserende probleem moeten oplossen.

MEER TIPS: Als het stofzuiger nog steeds niet werkt, kun je alle delen van het vacuüm controleren. De lange buis die de motor met de spinbalk verbindt, kan een stof- / vuilverstopping hebben, dus controleer en reinig ALLE delen van het vacuüm voordat u contact opneemt met de ondersteuning. Meestal zal een eenvoudige vuil- of stofverstopping ervoor zorgen dat het vacuüm stopt. Het 100% reinigen van de stofzuiger is dus de beste manier om de stofzuiger weer aan de slag te krijgen.


Hoe u uw Dyson draadloze stofzuiger kunt controleren op verstoppingen

Dyson Vac - The tube that connects the motor to the brush bar may be clogged

De buis die de motor met de borstelbalk verbindt, kan verstopt zijn

Als deze pagina u niet heeft geholpen, zie hieronder voor de officiële Dyson-ondersteuningspagina en het telefoonnummer van de hulplijn.

Officiële Dyson-ondersteuning voor alle Dyson draadloze stofzuigers
Bel Dyson voor extra hulp: 1-844-679-1647 | VS: 1-866-693-9766 | AU: 1800 239 766 | NZ: 0800 397 667 | VK: 0800-298-0298 | CA: 1-877-397-6622

Als je tips of trucs hebt om een draadloze Dyson stofzuiger te repareren of te resetten, laat het ons dan weten via het onderstaande reactieformulier. We stellen alle nuttige informatie op prijs, omdat deze pagina regelmatig wordt bijgewerkt om nieuwe manieren en nieuwe problemen te laten zien om draadloze stofzuigers te repareren.

Weggooien? mooi niet!