zelfstroom

€100,- korting op zonnepanelen via Repair Café Zwijndrecht.

Het is nu de tijd voor zonnepanelen. Zelfs in de lente wekken ze energie op. Wij raden Zelfstroom aan omdat zij een scherpe prijs hebben en omdat zij de panelen netjes geplaatst hebben op ons dak. Volgens hun berekening waren 8 panelen genoeg om zelfvoorzienend te zijn. Wil je ook weten of jouw dak geschikt is en hoeveel panelen voor jou rendabel zijn? Klik dan hier voor informatie. Als je zonnepanelen huurt of koopt bij Zelfstroom dan steun je Repair Café Zwijndrecht en jij krijgt €100,- korting. Alles word geregeld tot de belastingteruggave aan toe. En de gratis dakcheck verplicht je tot niks.

Klik hier en vul de gegevens in

Zonnepanelen zijn een goede investering voor zowel jouw eigen bankrekening als voor het milieu. Bij Zelfstroom kun je gemakkelijk een offerte aanvragen om zonnepanelen aan te schaffen. Je kunt ook snel zelf checken of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen met behulp van de dakcheck. Wil je graag overstappen op zonne-energie, maar wil je geen investering doen? Bij Zelfstroom bieden ze ook de optie om zonnepanelen te huren. Hierdoor kun je wel besparen op je energierekening door gebruik te maken van zonne-energie, maar hoef je niet ineens een groot deel van je spaarrekening te investeren.

Huren.
Zelfstroom koopt de zonnepanelen en installeert die op jouw dak. Jij huurt de zonnepanelen en betaalt Zelfstroom een maandelijks huurbedrag. Dat huurbedrag staat voor de gehele huurperiode (van 10 of 15 jaar) vast. Jij maakt in die huurperiode gebruik van stroom die je opwekt met zonnepanelen, waardoor je bespaart op jouw energierekening. Die besparing is vaak hoger dan de huurkosten, wat het huren van zonnepanelen erg aantrekkelijk maakt.

Kopen.
Hoe groot is jouw huishouden? Hoe groot is jouw dak? Hoeveel stroom wil jij opwekken met jouw zonnepanelen? Allemaal vragen die invloed hebben op de keuze van een passend zonnestroomsysteem. Omdat ieder dak en iedere wens verschilt, hebben ze bij Zelfstroom adviseurs in dienst die jou persoonlijk van dienst zijn. Ben je geïnteresseerd in zonnepanelen en ben je nieuwsgierig naar de beste oplossing voor jouw situatie, dan kun je contact leggen met een adviseur die jou kan voorzien van advies op maat.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Vraag gratis advies aan.